Greenhub és un bloc professional d’ambientòlegs creat amb el propòsit de compartir i difondre coneixements a l’entorn del medi ambient. Si bé tots els membres partim d’un mateix origen formatiu–la llicenciatura en Ciències Ambientals-, ens hem especialitzat en diferents àrees professionals dins de l’esfera ambiental i entre tots recollim una bona col·lecció de coneixements específics.

Ens hem especialitzat en temàtiques com ara l’eficiència energètica; la gestió del medi natural; la contaminació atmosfèrica, la gestió de sòls i aigües; la gestió ambiental dins del sector industrial o l’aplicació de sistemes de gestió ambientals en les empreses; entre d’altres. Periòdicament, Greenhub s’actualitzarà amb una nova publicació que cobreix una temàtica específica en funció del seu autor. Us convidem a seguir-nos i a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments de manera activa! Benvinguts a Greenhub!

A Greenhub participem:

Alba Vidal
Llicenciada i màster en Ciències Ambientals per la UAB. He estat assistent de recerca al CREAF i he cursat estudis de doctorat en l’àmbit d’urbanisme, espai públic i participació ciutadana. Actualment treballo de professora de secundària a l’ensenyament públic.
M’agrada escriure, llegir i gaudir de la natura. 
LinkedIn: www.linkedin.com/in/aba-vidal-preixats
Twitter: http://twitter.com/albavp
Ioar Rivas
Sóc investigadora a l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) on estudio els efectes que la contaminació atmosfèrica té en la salut dels infants. Actualment treballo al projecte BiSC (https://www.projectebisc.org/) estudiant com l’exposició a contaminants atmosfèrics afecta a la salut mental d’embarassades i mares recents i al neurodesenvolupament dels seus infants. M’agrada la fotografia (tot i que la tinc abandonada), els cactus i les suculentes (per sort sobreviuen sols), i la xocolata (per aquesta sí que trobo temps). Actualment gestiono el bloc i sóc la principal generadora de contingut.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ioarrl/
ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-4743-619X
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Ioar-Rivas
Mar Ruiz
Estic llicenciada en ciències ambientals i compto amb un postgrau en Avaluació d’impacte Ambiental de projectes i un màster en Intervenció i gestió del paisatge i patrimoni en col·laboració amb l’Observatori de la urbanització.
Des de fa anys treballo com a tècnica de medi ambient en una consultoria privada on m’he especialitzat en projectes de sostenibilitat, gestió d’ajudes públiques de medi ambient i eficiència energètica, tramitació de requisits legals ambientals i auditories de requisits ambientals,  PRL i seguretat industrial, en empreses del sector industrial. En els últims anys realitzo també gestió d’ajudes a nivell de I+D, així com projectes de Compra pública de I+D. 
M’agrada molt caminar, la muntanya i viatjar (tot i que no hi puc dedicar tot el temps que voldria) i en el temps lliure gaudeixo molt passejant, anant a classes de ioga i de ball i quedant amb els amics per fer un cafè.
Vaig estudiar Ciències Ambientals i vaig voler especialitzat en l’estudi i la conservació de la biodiversitat. Vaig participar en alguns projectes al PNAP de forma voluntaria. Malauradament, la vida dóna moltes voltes i no m’hi he pogut acabar dedicant. Tanmateix, conservo el meu interés per la natura i el medi ambient; intento gaudir-ne tot el que puc, tan en la teoria mantenint els meus coneixements més o menys al dia, com en la pràctica visitant els espalls naturals que més m’agraden tot el que puc.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marcperezcastells/
Mauro R Rey
Ambientòleg, especialitzat en la investigació, diagnosi i la remediació del subsòl (sòls i aigües subterrànies).
Bàsicament, porto des del 2010 vinculat a la consultoria ambiental, desenvolupant inicialment feines de tècnic especialista, posteriorment de Cap de Projectes, i actualment Director del Departament Tècnic i Adjunt de Direcció. Pràcticament he desenvolupat tota la meva carrera profesional a Geoambient https://geoambient.cat/, des del seus inicis amb 4 treballadors, fins l’actualitat que en som 20. 
Pel meu perfil més metòdic i competitiu, m’encanta realitzar (i guanyar) ofertes tècniques i licitacions, així com la gestió del personal des d’un punt de vista col·laboratiu i horitzontal. 
Al marge de la vessant professional, sóc un amant de l’esport en general, a l’aire lliure i en contacte amb la natura en particular, especialment l’escalada. 
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/mauro-r-rey-b33a9a56/

Site Footer